Entre barrots

Quatre parets i un sostre. L’habitació on jo estudie es basa en això. Sí, com qualsevol habitació de qualsevol casa, però amb el confinament s’ha convertit en una mena de presó. Abans em tancava ací dins per fer alguna feina, i era com la meua estona de concentració, on ningú no em molestava, i tenia tot el temps del món per a realitzar les tasques que haguera de fer.

Ara és diferent. Em passe més estona tancat en aquestes quatre parets que en la resta de la casa. No tinc claustrofòbia, però aquesta habitació me’n fa. I una solució no és canviar d’habitació, perquè l’ordinador està ací i com he dit abans ací no em molesta ningú.

Quan estic ací dins note que el temps passa molt ràpid i jo no avance, i això em provoca molta angúnia. No obstant no tot el que passa en aquesta capsa de ciment i rajoles és roïn. Quan acabe de realitzar una feina i l’envie em sent la persona més feliç del món per uns instants. I si, dic instants perquè quan acabe una feina sempre me’n queda una altra. És un cercle infinit. I quan per fi s’acaba el dia i puc eixir d’aquestes quatre parets, comença el dia següent i torne a clavar-me en aquest infern.

Titol obra: Entre barrots
Edat: 16 anys
Nom: Jordi Nevado Salvà
Premi Cròniques de 13 a 17 anys